Hlavní obsah

Plzeňské fotbalisty posílí Róth s Petrželou

PLZEŇ

Se dvěma novými posilami do zálohy vyrukuje do jarní části fotbalové ligy plzeňský fotbalový klub. Do Viktorie přichází ze Slovácka na přestup maďarský středopolař Ferenc Róth, který by měl v nejbližších dnech v Plzni podepsat dvouletou smlouvu s roční opcí. Na západ Čech míří ze Sparty na půlroční hostování také někdejší reprezentant do jednadvaceti let Milan Petržela, jenž strávil podzim na angažmá v Jablonci.

Foto: Sport.cz

Fotbalisté Plzně mají dvě nové posily.

Článek

ČTK to řekl prezident plzeňského klubu Ladislav Valášek. S příchody Rótha a Petržely ale čilý pohyb v plzeňském týmu nekončí. Do mužstva by ze Slovácka mohl přijít také útočník Pavel Malcharek.

Západočeši by ze Sparty ještě rádi získali tvořivého záložníka, v zákulisí se mluví o tom, že by jím mohl být Slovák Karol Kisel, který na Letné pod trenérem Michalem Bílkem v závěru podzimní části nedostával mnoho příležitostí.

Z Plzně naopak zřejmě odejdou brankáři Ján Mucha s Martinem Ticháčkem. O Slováka Muchu má zájem Trnava, o Ticháčka zase stojí Sokolov. Už na konci prosince z Plzně do řeckého prvoligového klubu Škoda Xanthi přestoupil obránce reprezentační jednadvacítky Martin Knakal.

Plzeňští fotbalisté zahájí zimní přípravu ve středu, vzápětí v německém Ingolstadtu absolvují halový turnaj.

Reklama

Související témata: