Hlavní obsah

Kulič potenciální spoluhráče ze Sparty nešetřil

PRAHA

Trošku rozpolceně si musel připadat útočník Mladé Boleslavi Marek Kulič, když v halovém fotbalovém turnaji v Sazka Areně nastupoval proti Spartě. Vždyť v posledních dnech se ve fotbalových kuloárech hovoří právě o jeho možném přestupu z Mladé Boleslavi na Letnou.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Kapitán Mladé Boleslavi Marek Kulič (vpravo) během tréninku.

Článek

"Zatím hraju za Boleslav a tak jsem se to snažil brát jako normální zápas," prohodil Kulič. "Ale to víte, napadlo mě, že jsem mohl být na druhé straně," dodal. Boleslav v zápase o druhé místo ve skupině fotbalového turnaje "Víkend šampiónů" rozdrtila Spartu 7:2 a mladoboleslavský fotbalista si připsal jeden přesný zásah.

"Za každý gól jsem rád, mohl jsem ale přidat nejméně tři další. Asi jsem je trošku šetřil," vtipkoval Kulič. Jeho gól otevřel v osmé minutě skóre divokého zápasu. Mladoboleslavský útočník se napřáhl a prostřelil gólmana Blažka. Za pár minut se před sparťanským brankářem ocitl znovu, tentokrát mířil jen do jeho nohou.

Další pokus skončil těsně vedle Blažkovy branky. Kulič chodil nebojácně do všech soubojů a neustále vymýšlel chytré přihrávky pro své spoluhráče. Naštvaní příznivci Sparty mu brzy začali spílat.

Hecování se sparťany

"Měl jsem před turnajem obavy, hlavně kvůli trávníku. Tenhle povrch je hodně rizikový a každý se bojí zranění. Dopoledne jsem viděl některé zápasy a byly pořádně vyhecované," rozpovídal se Kulič. "Nakonec to ale bylo dobré, vynikající je i atmosféra."

Zkoušeli sparťané potenciálnímu spoluhráči před utkáním domluvit, aby je šetřil? "Probíhalo tam nějaké hecování, ale já to bral jako normální zápas. Pořád jsem zaměstnancem Boleslavi, "odmítal nějaké ohledy na Spartu. "Stačila nám remíza, ale nakonec se povedlo i něco navíc."

A jak to vypadá s jeho případným přestupem do Sparty? "Já můžu akorát čekat, jednání stále probíhají. Nedokážu říct, kdy budu mít jasno," dodal Kulič.

Reklama