Hlavní obsah

Schaaf: Týmu patří velký kompliment za předvedený výkon

PRAHA

Ačkoliv Werder Brémy ve čtvrteční odvetě osmifinále Poháru UEFA porazil na svém hřišti skotský Glasgow Rangers 1:0, vyřazení z letošního ročníku evropské soutěže se týmu vedenému Thomasem Schaafem nevyhnulo. I přes vyřazení se hráči Brém od německého trenéra dočkali pochvaly. „Měli jsme příležitosti, bohužel jsme je ale nedokázali využít,“ řekl k utkání domácí kouč Schaaf.

Článek

Vinou prvního nepovedeného zápasu, který Werder na půdě skotských Rangers prohrál 0:2, se z postupu do čtvrtfinále Poháru UEFA radují právě fotbalisté z Glasgowa. Ve čtvrtečním odvetném utkání ovšem nechybělo moc, aby se zápas neposunul do prodloužení.

„Měli jsme příležitosti, bohužel jsme je nevyužili. Ale vydali jsme ze sebe všechno. Velký kompliment patří týmu za předvedený výkon, po tom všem, čím jsme si v této sezóně prošli,“ cituje server goal.com kormidelníka Werderu. Aktuálně druhý tým německé bundesligy ztrácí na vedoucí Bayern 7 bodů.

Domácí si po celý zápas vytvářeli gólové příležitosti, svého soka dostávali často pod tlak. Což vyústilo ve vedoucí gól z 58. minuty, který levačkou úspěšně zařídil Brazilec Diego. „Výsledek je nespravedlivý. Nedokážu si vzpomenout na zápas, ve kterém bychom takhle dominovali a nebyli za to odměněni,“ zoufal na serveru sport1.de střelec jediného gólu zápasu.

Nechybělo příliš a Sanogo vstřelil gól na 2:0, který by oba týmy dovedl do prodloužení. V cestě jeho pokusu stál ovšem hostující brankář McGregor, který Sanogův pokus vytěsnil na břevno. „Všechno bylo v tomto utkání možné. Z takovýchto možností prostě musíte některou z šancí proměnit. Není třeba, abychom na sebe byli krutí,“ dodal na závěr domácí trenér Schaaf.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články