Hlavní obsah

AC Milán zapsal Beckhama na soupisku i pro Pohár UEFA

MILÁN

AC Milán počítá s Davidem Beckhamem i pro Pohár UEFA, přestože mu 9. března končí hostování z Los Angeles. Pokud se skutečně vrátí do zámořské MLS, stihne odehrát v pohárové soutěži pouze zápasy třetího kola proti Werderu Brémy. "Zapsali jsme ho na soupisku, protože hraje dobře," uvedl milánský trenér Carlo Ancelotti v neděli poté, co AC zvítězil 3:0 nad Laziem Řím a Beckham přihrál na dva góly.

Článek

Přestože média neustále spekulují, že by mohl v Miláně zůstat natrvalo, slavný hráč se k tomu odmítá vyjádřit. "Jak už jsem říkal, jsem rád, že tu hraji. Je to skvělý klub s výbornými hráči a teď se nám daří. Beru každý zápas a užívám si ho," uvedl Beckham.

Třiatřicetiletý záložník zatím odehrál za italský celek pět ligových zápasů, v nichž dal dva góly. Milánský klub s Beckhamem v sestavě ještě neprohrál a v tabulce se posunul na druhé místo.

I když původně přišel na San Siro hlavně proto, aby se udržel ve formě během zimní pauzy v MLS a mohl hrát za anglickou reprezentaci, stal se jedním z klíčových hráčů. Bývalá hvězda Manchesteru United a Realu Madrid nyní čeká, zda ji kouč národního týmu Fabio Capello povolá pro přátelský zápas se Španělskem, který se bude hrát 11. února.

"Trenér říká, že každý, kdo hraje dobře a je zdravý, má šanci být v mužstvu. To je všechno, o co se snažím. Doufám, že budu v sestavě. Když ne, budu si to tady dál užívat a tvrdě pracovat," prohlásil Beckham.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články