Hlavní obsah

Penalta byla vymyšlená, zlobil se sparťan Zeman po ztrátě dvou bodů

Mohl být oslavovaný za vítězný gól, který by znamenal důležité tři body na úvod Evropské ligy. Sparťanský záložník Martin Zeman ovšem nebyl tím posledním, kdo ve čtvrtek na Letné proti PSV Eindhoven rozvlnil síť. V závěru totiž soupeř z pokutového kopu vyrovnal na konečných 2:2. „Ta penalta byla vymyšlená. Nikdo nevěděl, za co ji Wilfriedovi odpískali,“ zlobil se po zápase na pětici skotských sudí Zeman.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Fotbalisté Sparty Václav Kadlec (vlevo), Martin Zeman (uprostřed) a Bony Wilfried

Článek

Vítězství jste měli opravdu na dosah, jaké ve vás panují pocity poté, co jste gólem z penalty v závěru ztratili dva body?

Samozřejmě cítíme veliké zklamání. Měli jsme zápas dotáhnout do vítězného konce. Vždyť jsme kolikrát  v utkání soupeře přehrávali.

A dvakrát proti favoritovi skupiny K také vedli. Jak moc bylo těžké hrát proti slavnému PSV?

Všichni jsme věděli, že pokud chceme uspět, musíme každý předvést vše, co v sobě má. A to se nám taky dařilo, navíc jsme plnili všechny pokyny.

Ani to ovšem nestačilo a vy z utkání berete jen bod. Nebýt té penalty, kterou hlavní rozhodčí odpískal v 90. minutě Wilfriedovi, jste mohli i vyhrát...

Ta penalta byla vymyšlená. Nikdo ani nevěděl, za co ji Wilfriedovi odpískali. On nám říkal, že měl toho hráče na zádech.

Usínat se vám tedy lehce nebude...

Teď to samozřejmě bolí. Ten zápas jsme měli vyhrát.

Netěší vás alespoň fakt, že jste PSV byli více než vyrovnaným soupeřem?

Samozřejmě i remíza s takovým týmem se počítá.

Reklama

Související témata: