Hlavní obsah

Teplice čeká v Poháru UEFA Celtic Glasgow

PRAHA/NYON

Na finalistu minulého ročníku Poháru UEFA se mohou těšit na teplických Stínadlech. Los v sídle UEFA ve švýcarském Nyonu přidělil pro třetí kolo soutěže Severočechům skotský Celtic Glasgow, který v květnu podlehl až v prodloužení FC Porto.

Článek

První zápas sehrají Tepličtí na hřišti soupeře 26. února příštího roku, odveta je na programu již 3. března Na Stínadlech.

Teplice byly při losování mezi nenasazenými týmy ve druhém koši, vedle skotského velkoklubu přicházely v úvahu jako soupeři pro třetí kolo nizozemský Eindhoven, španělská Valencie a francouzské Bordeaux.

Šanci pomstít své bývalé spoluhráče ze Slavie bude Vladimír Šmicer z Liverpoolu, jemuž los přidělil přemožitele červenobílých, bulharský Levski Sofie. Vachouškův a Skácelův Olympique Marseille se o postup utká s ukrajinským Dněpropetrovskem

Sympatické překvapení letošního Poháru UEFA, polský Groclin Grozdisk, jehož dres oblékají i Radek Mynář a Lumír Sedláček, může po Hertě Berlín a Manchesteru City začít zbrojit na Girondins Bordeaux.

Zřejmě nejpřijatelnějšího soupeře mezi českými krajánky bude mít ve třetím kole obránce FC Bruggy David Rozehnal. Belgický klub se utká s maďarským Debrecínem.

Dvojice 3. kola Poháru UEFA
Bröndby Kodaň- FC Barcelona
AC Parma - Genclerbirligi
Benfica Lisabon - Rosenborg
Marseille - Dněpropetrovsk
Celtic Glasgow - Teplice
Perugia - Eindhoven
Groclin - Bordeaux
Valencie - Besiktas
Galatasaray - Villareal
FC Bruggy - Debrecín
Sochaux - Inter Milán
Liverpool - Levski Sofie
Spartak Moskva - Mallorca
Gaziantepspor - AS Řím
Auxerre - Panathinaikos
Valarenga Oslo - Newcastle

Reklama

Související témata: