Hlavní obsah

VIDEO: Sir Ferguson trpěl dvakrát. Prohrál a asistent mu navíc na nohu upustil tabuli

Manchester

Pro fanoušky Manchesteru United čtvrteční večer v Evropské lize nebyl moc zábavný. Jejich tým prohrál nečekaně s Athletikem Bilbao v úvodním osmifinále Evropské ligy 2:3. Dva Rooneyho góly nestačily na lepší výsledek.

Asistent pustil Fergusonovi na nohu tabuli

 
Článek

Ale veselo bylo v televizním studiu, kde si smlsli na okamžiku, který se hned tak nevidí. Jeden z  asistentů kouče Fergusona velmi nešikovně podával svému kolegovi tabuli, na níž se ukazují čísla při střídání a při nastavení v závěru poločasů tak nešikovně, že ji upustil na nohu ctihodnému siru Alexovi. Toho to poněkud vytrhlo ze soustředění  ...

Co je to ale proti tomu, co musel přestát v celém utkání. Po výpadku z Ligy mistrů je ohroženo i jejich pokračování v druhé kontinentální soutěži.

"V útoku jsme problém neměli, ale naše obranná hra nebyla dobrá," zlobil se sedmdesátiletý Skot. Přitom vše se pro něj vyvíjelo dobře. Jeho tým vedl od 22. minuty, nakonec Rooney v nastavení z penalty jen korigoval alespoň na rozdíl jedné branky. A ještě že domácí měli v bráně Davida de Geu. "Byl fantastický a předvedl čtyři nebo pět úžasných zákroků," chválil svého svěřence Ferguson.

Argentinský kouč hostů Marcelo Bielsa krotil euforii a postupové dílo považuje za hotové jen z poloviny. „To, co jsme tady dokázali, bude mít hodnotu pouze v případě, že to zopakujeme za týden."

Reklama

Související témata: