Hlavní obsah

FANTASY: Pokazí Sparta Chovancovi premiéru na lavičce Slovanu Bratislava?

Evropská liga tento týden začíná netradičně již ve středu v 18 hodin. Třetí kolo otevřou týmy Metalist Charkov a Legia. Český fanoušek se ale mnohem více bude těšit na čtvrtek 19 hodin, kdy ke svému zápasu nastoupí Slovan Bratislava, který se pokusí získat první body v soutěži proti Spartě Praha. Redakce Fantasy si pro vás opět připravila tipy pro ideální jedenáctku.

Kapitánen našeho výběru je Bořek Dočkal.

Článek

Villarreal vévodí se ziskem čtyř bodů skupině A. Zápas proti poslednímu Curychu by měl být pro domácí řešitelným soustem. Do brány stavíme Juana Carlose, před kterým budou ničit útoky hostů Paulista a Ruiz. Třetím do party je v obraně Dier, který obléká dres Tottenhamu.

Hamšík bude zaměstnávat obranu Young Boys

Tottenham potřebuje po dvou remízách konečně naplno bodovat a na domácím hřišti se o to pokusí proti Asterasu. Ten trochu překvapivě vévodí skupině C. O první výhru v soutěži se pokusí kromě Diera také záložník Townsend a v útoku pak Soldado. V záloze se objeví Marek Hamšík, který si drží perfektní formu a společně s Higuaínem by měli potrápit obránce Young Boys Bern.

To nejlepší na závěr. Sparta Praha získala velmi důležité tři body proti Young Boys, ty je ale třeba potvrdit v zápase proti Slovanu Bratislava. My věříme, že se to Spartě podaří a především trojlístek Dočkal, Krejčí a Lafata se postará o smutnou premiéru nového trenéra Slovanu Chovance.

Reklama

Související témata: