Hlavní obsah

Pohár UEFA on-line: Slavia - Monako

PRAHA

Fotbalisté pražské Slavie mají na dosah postup do vyřazovací fáze Poháru UEFA. Ve středu změří na Strahově síly s hráči AS Monako a v případě výhry mohou začít slavit. Hosté i s reprezentačním záložníkem Jaroslavem Plašilem naopak potřebují bodovat, aby si uchovali naději na postup. Sledujte on-line reportáž na Sport.cz.

Článek

Monako má problémy se zraněními, do Prahy přivezl trenér Francesco Guidolin 19 fotbalistů. Dlouhodobě mimo hru jsou například gólman Roma nebo kanonýr Chevantón. Lehčí zranění pak vyřadila ze hry také záložníky Kapa, Meriema a obránce Squillaciho.

Trenér hostů si před zápasem v Praze uvědomuje důležitost duelu. "Čeká nás důležitý zápas, kvůli prohře ve Stavangeru musíme bodovat. To je pro nás vzhledem k následujícím utkáním důležité," uvedl na úterní tiskové konferenci.

Jak dopadne zápas Slavia - Monako?
Hlasujte v anketě pod článkem.

Respekt před francouzským soupeřem má i trenér Slavie Karel Jarolím. "Je jasné, že nás čeká těžký zápas. Monako už nemá tak oslnivé výsledky, ale přesto je to kvalitní soupeř," uvedl Jarolím, který kdysi působil ve Štrasburku a má tedy s francouzským fotbalem vlastní zkušenost.

Předpokládané sestavy:
Slavia Praha: Kozáčik - Krajčík, Latka, Suchý, Hubáček - Piták, Hrdlička, Gedeon, L. Jarolím, Švento - Vlček.
AS Monako: Warmuz - Modesto, Maicon, Evra, Givet - Bernardi, Plašil, Maoulida, Zikos - Maurice-Belay, Adebayor.
Tabulka:
1. SV Hamburk32013:26
2. Slavia Praha21106:44
3. Viking Stavanger31113:44
4. AS Monako21012:13
5. CSKA Sofia20022:50

Reklama

Související témata: