Hlavní obsah

Rajnoch i Sivok pomohli svým týmům gólem k remíze

ANKARA

Čeští fotbalisté Jan Rajnoch a Tomáš Sivok se ve 22. kole turecké ligy blýskli gólem. Rajnoch se prosadil při svém třetím startu v dresu Ankaragücü a pomohl týmu k remíze 2:2 s Antalyasporem. Ankaragücü po ní zůstalo na 14. příčce tabulky. Sivok pak zachránil Besiktasi bod za remízu 1:1 ve sledovaném istanbulském derby s Galatasarayem.

Článek

Rajnoch zamířil do Turecka z Mladé Boleslavi těsně před koncem zimního přestupního období a hned se usadil v základní sestavě Ankaragücü. V prvních dvou zápasech se do statistik zapsal jen žlutou kartou, tentokrát však ukázal, proč v české lize patřil k nejlepším střelcům mezi defenzivně zaměřenými hráči.

V 17. minutě poslal svůj tým do vedení, ovšem hostující Cihan ještě do poločasu otočil skóre dvěma zásahy. Haspolathi pak čtvrt hodiny před koncem srovnal na konečných 2:2.

Podruhé v sezoně se mezi střelce zapsal Sivok. V 82. minutě vyrovnal na 1:1 a obral tak o body vedoucí Galatasaray. Tým Milana Baroše, jenž znovu chyběl kvůli zranění, tak vede jen o dva body před Fenerbahce, které má zápas k dobru.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.