Hlavní obsah

Fotbalista Gecov přestoupil z Fulhamu do Gentu

Gent

Fotbalový záložník Marcel Gecov po roce stráveném v anglickém Fulhamu přestoupil do Gentu. Člen širšího kádru reprezentace dnes podepsal s belgickým klubem smlouvu na čtyři roky. Sdělil to hráčův manažer Jiří Müller.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Marcel Gecov (vpravo) bude hrát belgickou ligu.

Článek

Čtyřiadvacetiletý defenzivní středopolař opouští londýnský Fulham, kde se v minulé sezóně při premiérovém zahraničním angažmá příliš neprosadil a v Premier League nastoupil jen ke dvěma zápasům. Teď doufá, že ve čtvrtém týmu minulého ročníku belgické soutěže dostane víc příležitostí.

"Hlavním motivem přestupu je, aby Marcel začal víc hrát. Nebylo jisté, zda by se jeho pozice ve Fulhamu zlepšila, v Gentu dostane větší šanci a může být zase na očích. Navíc tam bude mít i lepší smlouvu," řekl Müller.

Pro Gecova může být motivací, že si v Gentu může zahrát Evropskou ligu. Do druhého předkola Gent vstoupil minulý týden výhrou nad lucemburským Differdange 1:0; pokud postoupí, narazí na lepšího z dvojice AIK Stockholm - Hafnarfjördur.

Gecov, který loni v srpnu debutoval v národním týmu, je odchovancem pražské Slavie. Ligu začal hrát v Kladně, pak zamířil do Liberce a loni českou nejvyšší soutěž opustil s bilancí 79 odehraných utkání a tří vstřelených branek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Boston - Toronto 2:1 PP

Video
Fantastický Pastrňák vystřelil v prodloužení postup! Boston přešel přes první kolo
NačítámNačíst další články