Hlavní obsah

Tomáš Řepka myslí na návrat

PRAHA

Křemenný obránce West Hamu United Tomáš Řepka myslí na návrat do fotbalové reprezentace a věří, že ho trenér Brückner povolá. Podle informací Práva však není mezi hráči, kteří by měli přijet na přípravu ve Slovinsku. "Povolání Řepky zvažuji, ale neříkám, že to bude už v únoru," řekl Právu před čtrnácti dny kouč Karel Brückner.

Foto: Archiv

Tomáš Řepka by rád znovu oblékl reprezentační dres.

Článek

"S trenérem jsme dlouze hovořili a vyjasnili si, co bylo třeba. Pokud mě povolá, jsem připravený a přijedu rád. Bude to pocta i pro náš klub. Není však zvykem, že by před nominací musel kouč obvolat všechny hráče. V tuto chvíli tedy nevím, jestli jsem, nebo nejsem nominován. Když se tak nestane, život půjde dál, snad dostanu šanci jindy. Mám stále zájem se vrátit. Po téměř třech a půl roku by to bylo skoro jako poprvé," řekl Právu v úterý Tomáš Řepka.

Uvítali byste návrat Řepky do reprezentace?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Jeho West Hamu se v poslední době nedaří... "Dostali jsme se do krize. Během tří týdnů jsme vyhráli jen utkání FA cupu s Norwichem, v lize jsme všechno prohráli a vidina přímého postupu je Obránce Řepka myslí na návrat Jeho fotbalový tým West Ham je teď v krizi prakticky v nenávratnu, i když zbývá ještě šestnáct kol. Musíme se dostat do play-off, na takové umístění nám momentálně chybí jeden bod, což se dá dohonit, ale musíme zabrat," zdůraznil Řepka.

Potěšilo ho také, jak velký zájem je o české fotbalisty v Anglii. "Zaznamenal jsem příchod Jarošíka do Chelsea. Matně si ho pamatuji ze Sparty, byl hodně mladý. Vím, že Queens Park zkouší Dostálka, ve Wolverhamptonu testovali Petrouše. Uvidíme, kdo z nich rozšíří počet českých fotbalistů. Bohužel se vzhledem k nabitému programu nedostaneme k tomu, abychom se potkali jinde než na hřišti. Občas si telefonuji s Patrikem Bergrem a Vláďou Šmicrem, ostatní znám osobně málo nebo vůbec," rozloučil se Tomáš Řepka.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.