Hlavní obsah

VIDEO: Ibrahimovic hattrickem sestřelil Nice, na Falcaa a Cavaniho ale pořád ztrácí

Paříž

Ve one man show se proměnil zápas mezi Paris St. Germain a Nice. Osud zápasu 13. kola Ligue 1 vzal do svých rukou Zlatan Ibrahimovic, který hattrickem zařídil vítězství svého týmu 3:1. V tabulce střelců francouzské ligy ale pořád o branku zaostává za svým spoluhráčem Edinsonem Cavanim a útočníkem Monaka Radamelem Falcaem.

Hattrick Zlatana Ibrahimovice do sítě Nice

 
Článek

Hattrick švédského kanonýra zaujal zejména svojí variabilitou. Úvodní gól vstřelila největší hvězda Pařížanů před domácími fanoušky šest minut před koncem prvního poločasu. Ibrahimovic si naběhl na centr Van der Wiela a skóroval díky svému důrazu.

Ve druhé půli vyslal skvěle načasovaným obloučkem do šance Cavaniho, kterého v pokutovém území srazil góman Nice Veronse. Ibrahimovic penaltu bez zaváhání proměnil. Po Pejčonovičově snížení se schylovalo k dramatickému závěru, ten ale Švéd odmítl. Naběhl si na centr Lucase, který vběhl na hřiště jen o několik vteřin předtím, a hlavou završil hattrick.

Paris Saint Germain tak využilo zaváhání Monaka, které jen remizovalo s Evianem, a o čtyři body vede francouzskou nejvyšší soutěž před druhým Lille. Monako zaostává o další bod.

Reklama

Související témata: