Hlavní obsah

Jedovatá levačka. Z Liberce známý talent se na nové štaci předvedl fantasticky

Kyjev

Góly dává ojediněle. Na jedné z předešlých štací v Liberci nedal v první lize dokonce vůbec žádný, ale teď je fotbalista Dynama Kyjev Vladyslav Kalitvincev na další zastávce ve své kariéře a uvedl se velkolepě. Záludně zakroucenou bombou, která je jedním z hitů internetu.

Parádní trefa Vladyslava Kalitvinceva

 
Článek

V roce 2013 oblékal dres libereckého Slovanu, loni se vrátil do Dynama Kyjev, a to jej pro začínající sezónu půjčilo do Černomorce Oděsa, v jehož dresu zahájil nový ročník ukrajinské ligy. Proti Olimpiku Doněck vstřelil první gól zápasu. A byl parádní, nakonec pomohl ale jen ke konečné remíze 2:2.

Talentovaný záložník, syn bývalého ukrajinského reprezentanta Jurije Kalitvinceva, možná našel to pravé místo pro naplnění svého talentu. Nastupoval za všechny možné mládežnické výběry Ukrajiny. Krátce po sedmnáctých narozeninách nastoupil moskevský rodák jako nejmladší hráč historie za Dynamo Kyjev v lize.

Ale dlouho to nebylo ono. Možná teď - ve dvaadvaceti - se mu nabízí ta pravá šance. Zatím  předvedl pořádně jedovatou levačku.

Reklama

Související témata: