Hlavní obsah

S rohovým kopem počkali, až se sudí vyzvrací a dostane červenou kartu

Kilmarnock

Sudí dostal červenou kartu. Ale byl to jen vtípek směrem ke kolegovi, kterému nebylo nejlíp. Musel v průběhu utkání skotské ligy zvracet u hrací plochy. Hlavní rozhodčí těžkou situaci svého kolegy poněkud odlehčil.

Zvracející rozhodčí ve Skotsku dostal červenou kartu

 
Článek

Vše se seběhlo při střetnutí Kilmarnock - Dundee FC (0:1). Zápas to byl relativně klidný. Po jedné žluté kartě na každé straně. Ale k tomu červená... Domácí Jordan Jones se chystal zahrát rohový kop, ale vyčkával. Arbitr u praporku Andy McWilliam byl zjevně ve špatném stavu.

Všichni to vzali s pochopením. Sudímu se prostě udělalo nevolno. I hráč rozhodčího utěšoval. Mohlo se pokračovat dál. Tedy až potom, co hlavní arbitr Craig Thomson udělil symbolickou červenou kartu.

Možná se přitom někomu vybaví obrázky z domácí fotbalové scény. V Příbrami před časem na lize brankový sudí pro změnu močil, jeho kolega v roli čtvrtého rozhodčího se kymácel před hlavní tribunou. Na zvracení nedošlo, ale oba to stálo místo na příslušné ligové listině. Skotský případ ale byl přece jen poněkud odlišného kalibru.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.