Hlavní obsah

Trenér fotbalistů La Coruni Caparros odstoupil

MADRID

Trenér Joaquín Caparros ve čtvrtek odstoupil z funkce hlavního kouče španělského fotbalového klubu Deportivo La Coruňa. Rozhodl se odejít rok před vypršením smlouvy. Caparros by mohl na lavičce Athletika Bilbao vystřídat José Manuela Esnala, který také nedávno odstoupil.

Článek

"Práce si na mně v uplynulých dvou letech vybrala daň. Myslím, že je ten nejlepší čas odejít. Mám pocit, že bych v příští sezóně nebyl schopen dostat z týmu to nejlepší," uvedl Caparros na tiskové konferenci.

Jednapadesátiletý trenér se Deportiva ujal v roce 2005 a v první sezóně ho navzdory odchodu několika zkušených fotbalistů dovedl k osmému místu ve španělské lize. V nedávno skončeném ročníku nejvyšší soutěže se jeho svěřencům tolik nedařilo. La Coruňa sice neměla starosti se záchranou, ale třinácté místo bylo pro klub spíše zklamáním.

Caparros je v zákulisí spojován s Athletikem Bilbao, kde je post hlavního kouče volný po nedávném odchodu Josého Manuela Esnala.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články