Hlavní obsah

Fotbalistu Realu Gutiho pronásleduje neslyšící boxer

MADRID

Španělský fotbalista Guti má údajně potíže s boxerem, kterému před časem pomohl. Kvůli nestálému pronásledování dokonce musel jednatřicetiletý záložník Realu Madrid podle španělských médií požádat o pomoc policii.

Článek

Poslední incident s boxerem se zhoršeným sluchem Jorgem Muňozem se odehrál v sobotu u tréninkového hřiště Realu. Sluchově postižený sportovec na slavného fotbalistu neustále křičel a poté dokonce autem narazil do vozu řízeného Gutiho ochrankou. Muňoz se pak s bodyguardy začal prát a jeden z nich musel být ošetřen v nemocnici. Hříšníka zatkla policie.

Důvod Muňozova nepřátelství je podle médií předmětem vyšetřování. Před dvěma lety přitom Guti pomáhal Muňozovi splnit mu sen stát se profesionálním boxerem. Tehdy jej nechtěla boxerská asociace pustit do ringu kvůli problémům se sluchem. Guti se nechal vyfotit s nápisem na tričku: "Boxer v tichu. Příliš mnoho překážek."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.