Hlavní obsah

Hvězdy po přestupu: Kaká trénuje, Ronaldo si užíval s Paris Hilton

PRAHA

Každý z nich tráví dny po hvězdném přestupu do Realu Madridu jinak. Zatímco Brazilec Kaká se s reprezentací své země chystá v Jihoafrické republice na zahájení Poháru konfederací FIFA, Portugalec Cristiano Ronaldo si na dovolené v Los Angeles užívá. Souhlas Manchesteru dokonce zapíjel ve společnosti a pak i v náručí kontroverzní dědičky hotelové imperia Paris Hilton.

Článek

Brazilský reprezentant Kaká si může o nějakém slavení nechat jen zdát. Reprezentace jeho země se chystá na úvodní duel VIII. ročníku Poháru konfederací FIFA, do něhož vstoupí v pondělí v Jihoafrické republice zápasem proti Iráku. I proto Kaká prosil smečku brazilských novinářů pronásledujících ho na každém kroku: „Neptejte se mě na nic v souvislosti s Realem Madrid. Momentálně mě zajímá jen náš národní tým, s nímž chceme vyhrát tento prestižní turnaj,“ žadonil.

Kaká: Ronaldo je jeden z nejlepších na světě

Samozřejmě že mu nedali pokoj, takže transfer Ronalda, který ho částkou 94 miliónu eur ještě trumfne, musel glosovat a na téma, zda v něm nevidí v „bílém baletu“ svého úhlavního soka, byl nucen reagovat.

„Myslím, že od vedení Realu je kontrakt s Ronaldem dobrým krokem. Je to jeden z nejlepších hráčů na světě a Realu by určitě v dalších sezónách pomohl získávat tituly,“ pravil diplomaticky Kaká.

Ronaldo si užíval s Paris

To Ronaldo je na tom mnohem lépe, neboť si užívá dovolenou v americkém Los Angeles. A má co slavit, neboť jeho chystaný přestup do Realu za 94 miliónů se stane nejdražší v historii  fotbalu. Proto si také Ronaldo vyrazil do prestižního hollywoodského klubu MyHouse. Server TMZ.com, stejně jako třeba britský The Sun či italské Gazetta dello Sport přinesly svědectví návštěvníků večírku, podle nichž po bujarém večírku oba odjeli do domu sestry osmadvacetileté Paris Hilton Nicky, kterou pak Ronaldo opustil až v pět ráno.

Jen za pití měl Ronaldo v prestižním klubu zaplatit 20 tisíc dolarů. Pro něho ale pakatel, neboť v Realu si přijde ročně na 300 miliónů korun.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.