Hlavní obsah

VIDEO: Andílek Messi se zbláznil. Napálil míč do diváků Realu Madrid

MADRID

Ze všech stran slyší na své výkony jenom chválu. Každý ho popleskává po rameni. Argentinský fotbalista Lionel Messi je bezesporu minimálně jedním ze dvou nejlepších fotbalistů planety. I božský záložník Barcelony však má jen jedny nervy. Což prokázal v sobotním El Clásiku.

Foto: Andres Kudacki, ČTK/AP

Útočník Barcelony Lionel Messi se raduje z branky do sítě Realu Madrid.

Článek

Barceloně v utkání 32. kola La Ligy mezi dvěma největšími giganty španělského fotbalu všechno hrálo do karet. Největší klenot hostujících Katalánců vstřelil z pokutového kopu úvodní branku a Real navíc dohrával po faulu Albiola na Villu o deseti. Jenže osm minut před koncem střetnutí dostali šanci zahrávat pokutový kop také domácí. A Cristiano Ronaldo se nemýlil.

Obránce Realu Madrid Pepe spílá Lionelu Messimu z Barcelony za jeho zbytečný odkop balónu do diváků. foto: ČTK/AP/Andres Kudacki

Svou frustraci neunesl držitel Zlatého míče za minulý rok Lionel Messi. V nastaveném čase utíkal za míčem, který už za postranní čarou prudce napálil přímo do fanoušků Bílého baletu. Z hlediště se směrem k němu vrátil v krátké chvíli nejenom balón, ale i několik lahví a odpadků. Útočník Barcelony však byl již v dostatečné vzdálenosti.

Fanoušci Ralu Madrid reagují na balón, který do nich napálil Lionel Messi.foto: ČTK/AP/Paul White

Ne však dost daleko, aby na něj nemohli vystartovat fotbalisté madridského klubu. Jako první přiběhl řízný obránce Pepe, jenž gestem ukazoval Argentinci, co si o jeho počínání myslí. Brzy se k Messimu seběhli i další hráči v bílých dresech, sudí je však vyhnal pryč. Fanoušky i hráče Realu pak překvapilo, že za jasné nesportovní chování nevytasil kartu jakékoliv barvy.

Zápas skončil remízou 1:1. Barcelona má na svém kontě šest kol před koncem o osm bodů více a s největší pravděpodobností obhájí titul v La Lize. Oba týmy se v nadcházejících týdnech střetnou ještě třikrát. Jednou ve finále Španělského poháru, dva duely odehrají tradiční rivalové v rámci semifinále Ligy mistrů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.