Hlavní obsah

Villarreal - Real Madrid 1:1VIDEO: Real dohrával vypjatý duel v devíti, Barcelona ztrácí už jen šest bodů

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid ve španělské lize podruhé za sebou přišli o vítězství v závěru zápasu. Po dnešní remíze 1:1 na hřišti Villarrealu se jejich náskok v čele soutěže před druhou Barcelonou ztenčil už jen na šest bodů. Nervózní duel dohrával "Bílý balet" bez vykázaného kouče Josého Mourinha a dvou vyloučených hráčů.

Real remizoval na hřišti Villarrealu

 
Článek

Proti týmu s debutujícím trenérem Miguelem Ángelem Lotinou, který je už třetím koučem "Žluté ponorky" v této sezóně, se hosté z Madridu dlouho trápili. V 62. minutě se ale Ronaldo dostal za obranu, položil si brankáře Diega Lópeze a pohodlně přidal 31. gól v lize. Na lídra pořadí střelců Lionela Messiho z Barcelony ztrácí jednu trefu.

Sedm minut před koncem však srovnal veterán Marcos Senna a rozhodčí José Luis Paradas Romero zároveň poslal na tribunu kouče hostů Mourinha. Frustrace hráčů i realizačního týmu Realu vyústila ještě ve vyloučení Sergia Ramose za ostrý faul a Mesuta Özila za protesty.

Bilbao nestačilo na Atlético

Bilbao po vyřazení Manchesteru United v osmifinále Evropské ligy podruhé prohrálo. Po Valencii nestačil Athletic ani na Atlético Madrid, na jehož hřišti až v závěru snížil na 1:2. Za domácí se předtím dvakrát trefil Radamel Falcao.

Zaragoza ukořistila páté vítězství v ročníku, když otočila vývoj zápasu na hřišti třetí Valencie a vyhrála 2:1. Poslední tým tabulky se dotáhl na dva body za nejbližší soupeře, na záchranu jich ale ztrácí ještě pět.

Španělská fotbalová liga - 29. kolo:
Atlético Madrid - Bilbao 2:1 (50. a 71. Falcao - 90.+2 Martínez)
Gijón - Mallorca 2:3 (38. Colunga, 66. Botía - 30. Nunes, 46. vlastní Orfila, 77. Álvaro)
San Sebastian - Levante 1:3 (6. Vela - 11. Barkero z pen., 45. Koné, 90.+4 Xavi Torres)
Valencie - Zaragoza 1:2 (9. Hernández - 30. z pen. a 77. Apoňo)
Villarreal - Real Madrid 1:1 (83. Senna - 62. Ronaldo).

Reklama

Související témata: