Hlavní obsah

VIDEO: Hlavička a gól! Fotbalové hvězdy Barcelony na tréninku trefovaly basketbalový koš

Barcelona

V týmu fotbalistů Barcelony vládne po podzimních výkonech velká pohoda i uvolněná nálada. Hráči se baví fotbalem a s míčem jim to jde opravdu znamenitě. Klasický trénink často střídá odreagování ve formě jiné zábavy. Naposledy si parta okolo Lionela Messiho vyzkoušela na zeleném pažitu hlavičkovanou na basketbalový koš a Katalánci ukázali, že ani v tomto směru není jejich muška nijak vychýlená.

Fotbalisté Barcelony hlavičkují na basketbalový koš.

 
Článek

Ve španělské lize mají fotbalisté Barcelony šestibodový náskok na Atlético Madrid, jejich největší rival Real je pozadu dokonce o jedenáct bodů. V katalánské metropoli tak vládne dobrá nálada, která se odráží i na každodenním tréninku.

Barcelonské hvězdy se v minulém týdnu dokonce pustily do střelby na basketbalový koš. Místo rukou fotbalisté však použili své hlavy, nejprve si několikrát zakombinovali a pak ukázali přesnou mušku. Přesná hlavička obránce Alby dokonce odstartovala monstrózní oslavy, jako by Katalánci vyhráli Ligu mistrů... Kouč Tito Villanova celé situaci pozorně přihlížel, na jeho tváři se přitom objevil jen drobný úsměv.

Reklama

Související témata: