Hlavní obsah

Přestupová bomba? Kanonýr Falcao se údajně dohodl na návratu do Madridu

Madrid

Velká přestupová senzace se podle španělského listu AS chystá na trase Monako - Madrid. Ihned po skončení světového šampionátu se má kolumbijský střelec Radamel Falcao vrátit do španělské metropole, nikoliv však do Atlétika, kde dříve působil, ale do konkurenčního Realu! S funkcionáři Bílého baletu se už předběžně domluvil na smlouvě.

Foto: Profimedia.cz

Pokud kolumbijský útočník Radamel Falcao v letní přestávce změní dres, bude to velká senzace.

Článek

Osmadvacetiletý Falcao se přitom teprve před rokem stěhoval z Atlétika Madrid do Monaka za 60 miliónů eur (asi 1,6 miliardy korun). Ve Francii patřil mezi nejlepší střelce, jenže na konci ledna si vážně poranil koleno a musel na operaci.

Tygr, jak se útočníkovi přezdívá, se nestihl dát včas dohromady a přišel o start na mistrovství světa. Momentálně je Falcao se svou ženou a dcerou na dovolené v Miami a jeho agent Jorge Mendes má za úkol vyjednat angažmá na Santiago Bernabéu. Falcao už údajně odmítl nabídky anglických celků Manchester City, Chelsea, Liverpool a Tottenham.

Kolumbijský kanonýr má v Monaku smlouvu až do roku 2018 a případný zájemce za něj musí zaplatit tučné odstupné. Španělský deník také připomíná, že kromě Falcaa se Real zajímá ještě o Luise Suáreze z Liverpoolu. Nejistý je další osud francouzského útočníka Karima Benzemy.

Reklama

Související témata: