Hlavní obsah

Senzace, Messi prodloužil smlouvu! Pochlubil se na internetu

Praha
Aktualizováno

A je hotovo. Lionel Messi, jedna z největších současných fotbalových hvězd, podepsal novou smlouvu. Hvězda Barcelony se pochlubila novým kontraktem na svých facebookových stránkách. A úsměvy poté rozhodně nešetřil.

Foto: Francisco Seco, ČTK/AP

Barcelonský Lionel Messi se raduje po gólu proti Atlétiku Madrid.

Článek

Messi má novou smlouvu, ale v Barceloně nemají jistotu, jestli bude dál působit v katalánském velkoklubu. O novém kontraktu s klubem z Nou Campu jedná už několik měsíců, ale k finální dohodě zatím nedošlo. Messi teď alespoň odtajnil, že se dohodl se sportovním gigantem, že bude dál hrát v kopačkách stejné značky.

Kontrakt s Barcelonou má Messi do roku 2018, jednání ohledně kopaček a nové smlouvy byly podle všeho daleko jednodušší. Však v téhle značce posbíral řadu úspěchů, tak proč by něco měnil..."Jsem rád, že můžu pokračovat ve spolupráci s adidasem i po mnoho dalších let," uvedl na internetu argentinský fotbalista.

Teď je tedy snad na řadě smlouva s Barcelonou. Devětadvacetiletý hráč v jejím dresu hraje celou svoji profesionální kariéru. Na Nou Campu získal celou řadu trofejí, pětkrát třeba prestižní cenu Zlatý míč.

Reklama

Související témata: