Hlavní obsah

Fotbalisté Plzně mají výstavu vzpomínek na účast v Lize mistrů

Plzeň

Fotbalová Viktoria Plzeň pořádá výstavu vzpomínek na svou účast v evropských pohárech v uplynulé sezoně. Přehlídka artefaktů, fotografií a videí bude k vidění v Obchodním centru Plzeň na Rokycanské ulici od soboty 2. června do poloviny července.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Milan Petržela z Plzně (vpravo) se snaží zastavit Lionela Messiho z Barcelony.

Článek

Fanoušci si mohou připomenout účast Plzně v Lize mistrů, kde se utkala s Borisovem, AC Milán a Barcelonou, či duel play off Evropské ligy se Schalke. Vystaveny budou například dresy všech soupeřů včetně domácí i venkovní varianty Barcelony s podpisy všech hráčů katalánského klubu, zápasové vlaječky, míče nebo unikátní dárky, které Viktoria obdržela od soupeřů před jednotlivými duely.

Součástí výstavy jsou originální dresy hráčů Plzně či společenský oděv, brankářské rukavice či kopačky hráčů. Expozice nabídne také zajímavosti ze zákulisí, jako jsou akreditační karty, zápisy o utkáních, jídelníčky oficiálních obědů nebo manuál zápasu Ligy mistrů.

Fanoušci se budou moci vyfotit u speciální fotostěny s týmovým snímkem před utkáním Ligy mistrů. V úterý 5. června se od 17:30 na místě výstavy uskuteční autogramiáda pěti hráčů Plzně.

Reklama

Související témata: