Hlavní obsah

Plzeň už zná možné soupeře pro předkolo Ligy mistrů. Kdo jí hrozí?

Nyon
Aktualizováno

Fotbalisté Plzně už před dnešním losováním znají užší okruhu soupeřů, na které mohou narazit ve 3. předkole Ligy mistrů. Svěřencům Romana Pivarníka hrozí Karabach, Astra Giurgiu, Crvena Zvezda Bělehrad nebo vítězové duelů Hafnarfjördur - Dundalk a Ferencváros - Partizani Tirana. Los začne v Nyonu ve 12:00, o hodinu později se bude losovat 3. předkolo Evropské ligy, kde se rovněž snížil počet možných soupeřů po rozdělení do pěti skupin.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Udělá fotbalistům Plzně radost i dnešní los 3. předkola Ligy mistrů?

Článek

Protivníci pro Mladou Boleslav se tak zúžili na vítěze duelu mezi Neftči Baku a makedonským Škendija Tetovo, Basaksehir, Almelo s českým záložníkem Jaroslavem Navrátilem, Bröndby Kodaň/Hibernian, Debrecín/Torpedo Žodzina a vítěze duelu Häcken/Cork City.

Liberec se může těšit na soupeře ze šestice Reykjavík/Grasshopper Curych, Székesfehérvár/Čukarički, Soligorsk/Domžale, Gliwice/IFK Göteborg, Admira Mödling/Käpäz Gandža a Viitorul Constanta. Nejatraktivnější by byly Gliwice s českým trenérem Radoslavem Látalem a záložníkem Kamilem Vackem, ty však první zápas s Göteborgem prohrály 0:3.

V nelichotivé pozici je také Slavia, která prohrála v Tallinnu 1:3. Pokud doma dokáže postoupit, bude si moci zahrát proti jednomu z šestice Alkmaar, Krasnodar, Partizan Bělehrad/Zaglebie Lubin, Sassuolo, Rio Ave, Omonia Nikósie/Beitar Jeruzalém.

Reklama

Související témata: