Hlavní obsah

V Manchesteru jsem asi skončil, říká Beckham

MANCHESTER

David Beckham, fotbalový klenot anglického Manchesteru, poprvé potvrdil, že jeho budoucnost nemusí být spojena s dresem United. "Nikdy jsem neřekl, že zakončím kariéru v Manchesteru, že nikdy nepřestoupím," řekl americkému listu Los Angeles Times, ale přesto zdůraznil, že by rád zůstal.

Foto: www.bellefofis.weblogger.com.br

David Beckham se smiřuje s odchodem z klubu, s nímž vyrostl.

Článek

Anglický kapitán je již delší dobu ve středu pozornosti fotbalového světa. Točí se kolem něj hned několik velkoklubů - Real Madrid, Barcelona, milánské týmy AC a Inter. Beckhama však obrovský zájem gigantů nijak z míry nevyvádí.

"Proč by měl? Tyhle spekulace se pravidelně objevují už dlouho. Už mě 'prodávají' dva měsíce. Nejdříve to byl madridský Real, teď Barcelona," neláme si hlavu Beckhama a věren klubovým barvám dodává: "Já jsem ale hráč Manchesteru a dokud budou mít na Old Traffordu zájem, budu tam hrát."

Beckham v deníku odmítl, že by jeho vztahy s koučem Alexem Fergusonem, tolik propírané v médiích, byly nějak vyhrocené. "Je to jako v každém vztahu. Někdy v pohodě, jindy méně," řekla fotbalová hvězda a přidala poklonu na trenérovu adresu: "Bez něj bych nebyl tam, kde jsem. Důvěřoval mi a v osmnácti mě postavil do základní sestavy. Vděčím mu za mnohé. Ať si kdo chce, co chce říká, je pro mě jako otec."

Reklama

Související témata: