Hlavní obsah

Čeští fanoušci plni optimismu. S Šilhavým nastává nová éra. Vítězná, tvrdili před kláním v Trnavě

Trnava

Od rána to vypadlo na českou invazi. Trnavu zaplavily stovky a stovky fanoušků z Čech, kteří dorazili na otočku, aby na vlastní oči viděli slovensko - české derby. „Tři roky se nehrálo, takže jsem si nemohl nechat ujít. Zvláště když věřím, že s novým trenérem bude zase líp,“ vykládal Karel Faltuš, jenž přijel z Brna i se třemi kamarády a na Trojičném náměstí pod trnavskou městskou věží se zájmem pozorovali ruch v nachystané fan zóně.

Jak česko-slovenský souboj tipují fanoušci? Video: Sport.cz

 
Článek

Před obrovitým plátnem na letní scéně několik slovenských dívčin k nakousnutí předvádělo, jaké žonglérské kousky svedou s fotbalovým balónem. A jedno, zda s ním kouzlily nohou, hlavičkovaly s ním, nebo se postavily na ruce a točily ho na špičkách.

„Do toho, do toho," pozbuzoval je špalír český fanoušků a slastně přitom pomlaskával. Přesvědčený, že stejně slastné pohledy bude zažívat i při odpoledním klání na stadionu Antonína Malatinského.

„Přišel nový trenér, takže určitě vyhrajeme. Tipuji 3:0," sršel optimismem jeden z nich. A rozhodně před utkáním Ligy národů nepředstavoval výjimku.

Zatímco slovenští příznivci věřili před zápasem takřka bezvýhradně Hamšíkovi a spol., Češi byli přesvědčeni, že se Šilhavým přichází nová éra české fotbalové reprezentace. Lepší, úspěšnější. Ostatně, video s názory fanoušků vás přesvědčí...

Reklama

Související témata: