Hlavní obsah

Fred opět rozhodl o výhře Lyonu

PAŘÍŽ

Brazilský útočník Fred podruhé za sebou rozhodl o vítězství fotbalistů Lyonu. V sobotním zápase 27. kola francouzské ligy na hřišti Lille obstaral jediný gól. Hráč, který nedávno sváděl boj o setrvání v kádru s českým útočníkem Milanem Barošem, se prosadil v 32. minutě, kdy pravačkou usměrnil míč do sítě po centru Clerka.

Článek

Lyon tak zvýšil svůj náskok v čele tabulky na šest bodů před druhým Bordeaux, které má nedělní zápas k dobru.

Na čtvrté místo se vyhoupli hráči Marseille, kteří vyhráli 2:1 nad Auxerre. O výhře rozhodli již na začátku zápasu, když se nejprve dostali do vedení po zásahu Canu a následně zvyšoval kanonýr Cissé. Hosté snížili až minutu před koncem. Marseille tak v tabulce předstihlo Le Mans, které doma prohrálo se Štrasburkem. Mají na něj náskok dvou bodů, na třetí Nancy pak ztrácejí tři body.

Poslední Méty si připsali teprve třetí výhru v sezoně, když doma zdolali Caen 2:1. Vítěznou branku obstaral sedm minut před koncem z pokutového kopu Gueye.

Ligue 1 - 27. kolo:
Lille - Lyon 0:1 (32. Fred), Le Mans - Štrasburk 0:1 (22. Renteria), Lens - Toulouse 1:1 (8. Remy - 74. Emana), Lorient - Nancy 0:0, Marseille - Auxerre 2:1 (7. Cana, 22. Cissé - 89. Pedretti), Mety - Caen 2:1 (34. Diop, 83. Gueye z pen. - 78. Jemaa), Monako - Valenciennes 0:0, Sochaux - Rennes 0:0.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.