Hlavní obsah

Baroš začne v pondělí běhat, Itálii by měl stihnout

WESTERBURG

Zdravotní stav zraněného útočníka Milana Baroše se zlepšil a svitla naděje, že by mohl nastoupit ve čtvrtečním utkání proti Itálii v Hamburku. Potvrdilo to nedělní vyšetření na magnetické rezonanci v Limburgu.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Se startem Milana Baroše na MS to vypadá nadějně.

Článek

"Nahromaděná tekutina v chodidle se vstřebala a trhlinka se zacelila," prozradil tiskový mluvčí reprezentace Lukáš Tuček s tím, že Baroš dnes začne s běžeckým tréninkem, zatímco ostatní mají volný den.

O něco horší je to s Kollerovým natrženým svalem. I když to nikdo nepotvrdil, jeho start proti Itálii je zřejmě vyloučen. "Pomalu se to léčí, záleží na prognózách lékařů," řekl kouč Karel Brückner. "Ale výrazné zlepšení nenastalo," poznamenal Jan Koller.

Včerejší dopolední trénink ve Westerburgu, který probíhal za úmorného vedra, byl lehčího charakteru. Hlavně pro hráče, kteří v sobotu nastoupili proti Ghaně. Ti jen chvilku vyklusávali v teniskách a absolvovali i strečink.

Marek Jankulovski nezvládl ani to. Ze zápasu má problémy s pravým kotníkem. Většinou jen ležel na trávě a zlehka cvičil. "Jeho zranění je menšího rázu a doufám, že do Itálie bude v pořádku," prozradil Brückner.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.