Hlavní obsah

Sexy modelka je hitem MS. Své nové hvězdě ukázala i to, jak má zakončovat

Rio de Janeiro

Brazilská sexy kráska to rozjela. A fanoušci šílejí stejně jako při zápasech největších hvězd. Bývalá Miss BumBum a známá fanynka Suzy Cortezová totiž v rámci propagace mistrovství světa v Rusku zapózovala pro prestižní magazín Playboy. Milovnice Barcelony předváděla hodně svůdné pózy. Přitom prohlásila, že věří v úspěch Brazílie a jejím favoritem je Philippe Coutinho.

Foto: Leonhard Foeger, Reuters

Brazilec Philippe Coutinho je novým favoritem brazilské modelky.

Článek

Je jí osmadvacet a kvůli fotbalu se modelka umí pořádně rozparádit. A momentálně to u ní vyhrává barcelonská hvězda Coutinho. „Pokud bude hrát dobře, Brazílie bude šampiónem," věří kráska. „Neymar je slavný, je hodně vidět na sociálních sítích, ale za Brazílii nehrál dlouho tak, jak se očekávalo," překvapila modelka odborným pohledem.

V minulosti byl přitom favoritem velké fanynky Barcelony Argentinec Lionel Messi. Podle médií jej doslova bombardovala vzkazy i hodně žhavými fotografiemi na sociálních sítích, až ji Leo prostě zablokoval a vztahy ochladly. Tak se teď přiklonila ke Kanárkům, alespoň barcelonským barvám přes Coutinha věrná zůstala.

Modelka už dříve pracovala v kampani propagující olympijské hry v brazilském Riu a teď bude vidět i ve spojitosti s MS v Rusku. Jeden ze žhavých snímků také "pořídila" v dresu pořadatele šampionátu.

„V Evropě jsem už v minulosti pracovala. A teď si to v Rusku zopakuji. Pojedu tam v červenci na závěr šampionátu, kde budu pracovat pro dvě televize. Analyzovat šampionát mám pro kanály Fox Deportes a Playboy Brazil TV."

Na svém instagramovém účtu pak předvedla i své fotbalové dovednosti. Ale způsob zakončení, který zvolila na šampionátu, zcela jistě neuvidíte.

Reklama

Související témata: