Hlavní obsah

Real Madrid - AC Milán 5:1Real deklasoval v New Yorku Milán, na tři góly přihrál Kaká

New York

Třicetiletý Brazilec je v Realu pouze náhradníkem a mluví se o tom, že Real po třech letech opustí. Ve středu přišel Kaká na hřiště v 62. minutě a podílel se na brankách Ronalda, Sergia Ramose a Josého Callejóna.

Foto: Adam Hunger, Reuters

Fotbalista AC Milán Robinho (vpředu) v souboji s Alvarem Arbelou z Realu Madrid.

Článek

"Budu rád, když zůstane, budu rád, když ho prodáme, pokud bude chtít odejít. Hlavně musí být spokojený hráč," uvedl na adresu nejlepšího fotbalisty světa za rok 2007 trenér Realu José Mourinho. "Pokud zůstane, nemám s tím nejmenší problém. Když bude chtít jít pryč, Real Madrid mu s tím pomůže. Ale nikdo nedostane diamanty zadarmo. Chcete diamant, tak zaplaťte," vzkázal Mourinho zájemcům o Kaká.

Mezi nimi je podle všeho i AC Milán, kde se Brazilec během svého působení do roku 2009 proslavil. V USA se mohly vést rozhovory o Kaká na nejvyšší úrovni, protože do zámoří s oběma celky odjeli i jejich šéfové Adriano Galliani a Florentino Pérez, kteří se před zápasem na trávníku objali.

"Přestupovat se může do 31. srpna. Neobjevili jsme Kaká tenhle večer. Víme o něm," poznamenal kouč Milána Massimiliano Allegri, jenž přebudovává tým po odchodu zkušených hráčů a hvězd, jako jsou Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso, Filippo Inzaghi a Mark van Bommel. "V současné době je mezi námi a Realem Madrid velká propast," komentoval Allegri skóre zápasu.

Reklama