Hlavní obsah

Brankáři mistrů světa Llorisovi hrozí trest za řízení pod vlivem alkoholu

Londýn

Kapitánovi francouzských mistrů světa brankáři Hugovi Llorisovi hrozí trest za řízení pod vlivem alkoholu. Jednatřicetiletý fotbalista Tottenhamu byl obviněn poté, co dnes v noci při kontrole v centru Londýna překročil povolený limit.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Brankář Hugo Lloris z Tottenhamu.

Článek

Policie Llorise zastavila v půl třetí ráno a po dechové zkoušce byl převezen na stanici, kde podle médií strávil sedm hodin v cele. Poté byl bývalý gólman Nice a Lyonu propuštěn na kauci a v září ho čeká soud.

Lloris, jenž se podle médií vracel z oslavy se svými kolegy z reprezentace Olivierem Giroudem a Laurentem Koscielnym, se za své chování omluvil. "Řízení pod vlivem alkoholu je naprosto nepřijatelné a přijímám za své chování plnou zodpovědnost. Tohle není příklad, jaký chci dávat," uvedl brankář.

Událostí se bude zabývat i vedení Tottenhamu. "Klub bere takové věci velice vážně, čeká ho interní pohovor," uvedli zástupci Spurs v prohlášení. Je možné, že Lloris přijde o kapitánskou pásku, v nominaci na pondělní duel s Manchesterm United by ale neměl chybět.

Reklama

Související témata: