Hlavní obsah

Čech: Drogba je oddaný Chelsea

LONDÝN

Brankář Chelsea Petr Čech věří, že Didier Drogba po sobotní výhře nad Middlesbrough, k níž reprezentatnt Pobřeží slonoviny přispěl úvodní trefou, znovu potvrdil útočníkovu oddanost ke klubu. "Didier to ukázal na trávníku, odevzdal stoprocentní výkon a zařídil rozhodující první gól. Co byste chtěli víc?," citovaly Čecha stránky Sky Sports.

Článek

Minulý týden Drogba poskytl France Footbal rozhovor, v němž se svěřil, že by rád odešel z Chelsea.

Devětadvacetiletý útočník si však v posledním sobotním střetnutí s Middelsbrough připsal klíčový úvodní gól. Drogbův spoluhráč a kamarád z Chelsea Petr Čech tak doufá, že všem, kdo pochybovali o jeho oddanosti k londýnskému klubu, poslal reprezentant Pobřeží slonoviny jasný vzkaz. "Didierova nejlepší odpověď byl jeho výkon  na hřišti. Odevzdal pro tým sto procent a odehrál důležité utkání, v němž vsítil klíčový první gól. Co byste chtěli více?," vzkázal Čech.

Česká brankářská jednička si je vědoma toho, že mužstvo Chelsea nedělá pouze Drogba, ale jeho výkon je pro tým velmi důležitý. "Samozřejmě držíme spolu jako mužstvo, ale sám ukázal, jakým je klíčovým hráčem."

"Dokud Didier odevzdává stoprocentní výkon, a ten podává již řadu let, pak je vše v pořádku," komentovala opora Chelsea v brance případný Drogbův odchod  z klubu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články