Hlavní obsah

Lehmann zvažuje nabídku bundesligového Wolfsburgu

Brankář Jens Lehmann zvažuje odchod z fotbalového Arsenalu. Německý reprezentant, který na začátku sezóny přišel vinou tristních chyb v londýnském klubu o místo jedničky, prohlásil, že zvažuje nabídku bundesligového Wolfsburgu.

Článek

"Za týden budu vědět víc a budu mít víc informací, podle kterých rozhodnu o své budoucnosti. Něco se rýsuje, ale teď o tom nemůžu víc mluvit," řekl Lehmann berlínskému listu Tagesspiegel s tím, že německý celek už prý jedná s trenérem Arsenalu Arsénem Wengerem. Osmatřicetiletý gólman přitom před dvěma týdny prohlásil, že v Arsenalu zůstane až do konce sezóny, kdy mu vyprší kontrakt.

Vedle Wolfsburgu, kde hraje český obránce Jan Šimůnek, se o Lehmanna uchází také Manchester City. "S nikým od nich jsem ale nemluvil," uvedl bronzový medailista z loňského mistrovství světa.

Lehmann přišel o místo na začátku sezóny, kdy se v zápasech dopustil školáckých chyb, a jedničkou Arsenalu se stal Manuel Almunia. Klub s ním v brance postoupil ze základní skupiny Ligy mistrů a v Premier League drží první místo.

Reklama

Související témata: