Hlavní obsah

Manažer Chelsea Grant byl spokojen s výkonem Ballacka

LONDÝN

Avram Grant, manažer londýnské Chelsea, byl po úterním zápase na hřišti Fulhamu velice spokojen s kapitánem anglického celku Michaelem Ballackem. Německý reprezentant byl při absenci několika dalších opor týmů pro Granta důležitým hráčem a potvrdil to vítězným gólem proti Fulhamu, když z penalty v 62. minutě dokonal obrat na konečných 2:1.

Foto: REUTERS/Eddie Keogh

Německý záložník Michael Ballack v dresu londýnské Chelsea.

Článek

Byla to jeho druhá branka od doby, kdy se vrátil na trávník po osmiměsíční absenci vynucené zraněním kotníku. Do utkání opět nezasáhl český reprezentační brankář Petr Čech, který má potíže s naraženým bokem.

„Michael nemůže předvést to nejlepší hned po třech odehraných zápasech. Ale on je vůdce po celý život. Může skórovat, připravit brankové příležitosti a je pro nás velice důležitý. Ve fotbale se čím dál více klade důraz na taktiku a psychiku. Potřebujete inteligentní hráče a on je jedním z nich,“ řekl izraelský kouč na adresu Ballacka.

Podle Ballacka bylo v kabině o přestávce dusno a Chelsea to očividně pomohlo. „Ve druhé půli jsme hráli, jak Chelsea dokáže. Zasloužili jsme si vyhrát. Nemůžeme však hrát jako v prvním poločase, potřebujeme výsledky,“ řekl záložník anglického celku.

Reklama

Související témata: