Hlavní obsah

Berbatov přišel kvůli trucování o týdenní plat

MADRID

Útočník Tottenhamu Dimitar Berbatov přišel o týdenní plat. Vedení londýnského klubu potrestalo bulharského střelce pokutou 40 000 liber (1,16 miliónu korun) kvůli tomu, že na soustředění ve Španělsku dává špatnou náladou okatě najevo svou nespokojenost z tahanic kolem přestupu do Manchesteru United.

Článek

"Od začátku soustředění se tváří jako kakabus a všem dává najevo, že tady nechce být," citoval britský list The People nejmenovaného zaměstnance Tottenhamu. Podle něj trenér Juande Ramos pokutoval Berbatova proto, aby chování sedmadvacetiletého Bulhara nenarušilo morálku v týmu.

O přestupu bulharského útočníka do Manchesteru se v Anglii spekuluje již delší dobu. Trenér United Alex Ferguson nedávno prohlásil, že příchod Berbatova na Old Trafford je jen otázkou času. Tím proti sobě popudil vedení Tottenhamu, které si na skotského kouče postěžovalo vedení Premier League. Podle britských médií by však měl londýnský klub v nejbližších dnech kývnout na nabídku manchesterského celku ve výši 25 miliónů liber (726 miliónů korun).

Reklama