Hlavní obsah

Pennant se finančními požadavky připravil o přestup do Realu

MADRID

Náhradník fotbalového Liverpoolu Jermaine Pennant se připravil o překvapivý přestup do Realu Madrid. "Bílý balet" za něj nabídl Liverpoolu 3,5 miliónu liber (asi 97 miliónů korun), jenže záložník se nedokázal se španělským klubem dohodnout na platu.

Článek

Real Pennantovi nabízel 30 000 liber týdně, ale hráč podle listu Daily Mail požadoval dvojnásobek. Nyní mu tak zbyly už jen nabídky na hostování od Wiganu a Stoke.

Pennant se v poslední době stal v Liverpoolu přebytečný a v probíhající sezóně nastoupil jen ke čtyřem zápasům. V létě mu navíc končí smlouva. Kromě Liverpoolu působil rodák z Nottinghamu také v Arsenalu. Nedokázal se však prosadit a většinu času strávil na hostování ve Watfordu, Leedsu a Birminghamu. Do Liverpoolu přišel v roce 2005.

Pennant se mohl stát již čtvrtou posilou Realu po příchodu nového trenéra Juande Ramose. Z Ajaxu Amsterodam přišel nizozemský útočník Klaas Jan Huntelaar, z Portsmouthu záložník Lassana Diarra a z hostování v Queens Park Rangers byl stažen Daniel Parejo.

Reklama

Související témata: