Hlavní obsah

Fotbalista Stoke prý přijde za napadení spoluhráče o půl miliónu

LONDÝN

Útočník Ricardo Fuller z týmu Stoke City přijde kvůli potyčce se spoluhráčem o 20 000 liber (asi 543 tisíc korun). Trenér nováčka Premier League Tony Pulis se podle listu The Guardian rozhodl jamajského fotbalistu potrestat za červenou kartu, kterou dostal v nedělním utkání s West Hamem, když plácl do obličeje kapitána Andyho Griffina.

Článek

"Nejvtipnější na tom je, že Ricardo a Andy jsou dobří kamarádi. Dokonce spolu pořádali vánoční večírek," řekl po prohře 1:2 Pulis deníku The Guardian. "Rick je ale dost vznětlivý a co udělal, nemůžu ignorovat," dodal. K incidentu došlo po vyrovnávacím gólu West Hamu, po němž se Fuller nejprve pustil do spoluhráče slovně a poté i ručně.

Pulis o trestu rozhodne po dnešním setkání s hráči, podle listu však jamajský reprezentant s největší pravděpodobností přijde o dva týdenní platy.

Fuller není prvním fotbalistou, který se při utkání pustil do spoluhráče. Naposledy došlo k ostřejší výměně názorů v derby s Tottenhamem mezi útočníky Arsenalu Nicklasem Bendtnerem a Emmanuelem Adebayorem, který svého soka při hádce udeřil hlavou.

Před třemi lety se na trávníku porvali Kieron Dyer a Lee Bowyer z Newcastlu. Při jejich souboji v utkání s Aston Villou padaly i rány pěstí. Oba se potkali ještě při pozdějším působení ve West Hamu.

Reklama

Související témata: