Hlavní obsah

Rosický bude za tři týdny připraven, tvrdí trenér Arsenalu Wenger

LONDÝN

Již za tři týdny by kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický mohl odehrát zápas za rezervní tým Arsenalu. Šlo by o jeho první utkání od ledna minulého roku, kdy si v zápase Anglického poháru s Newcastlem poranil podkolenní šlachu a následně musel podstoupit dvě operace.

Článek

"Tomáš potřebuje ještě tři týdny tréninku, aby byl připraven. Stále ještě dělá speciální tréninky, ale za tři týdny se už připojí k prvnímu týmu," uvedl na oficiálním webu Arsenalu trenér Arséne Wenger. "Musím zaklepat na dřevo, abych to nezakřikl, ale za tři týdny by už i mohl hrát za rezervu," dodal.

Kromě Rosického se zlepšuje stav i dalších zraněných hvězd Arsenalu Cesca Fábregase a Theo Walcotta. "Rosický vypadá při tréninku velmi dobře, neuvěřitelně silně. Také Cesc vypadá dobře, ten by se mohl vrátit za čtyři týdny a Theo za dva," uvedl Wenger.

Pokud by se slova Wengera naplnila, je tak velmi dobře možné, že by Rosický mohl posílit český národní tým v kvalifikačních zápasech o mistrovství světa se Slovenskem a Slovinskem, které se hrají 28. března a 1. dubna. Dres národního týmu by tak oblékl poprvé od listopadu 2007.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články