Hlavní obsah

Beckham uvažuje o návratu do Anglie, už nelpí na United

LOS ANGELES

Fotbalista David Beckham se po návratu do přípravy se svým týmem Los Angeles Galaxy před novináři vyjádřil ke své další budoucnosti. Hvězdný záložník podle webových stránek britského deníku Guardian plánuje od ledna další hostování v Evropě, možný je prý i návrat do Anglie.

Článek

"Nikdy neříkej nikdy, rozhodně bych se nad nabídkami zamýšlel. Když jsem odešel z Manchesteru, měl jsem ho i nadále v srdci a nedovedl si představit, že bych proti United nastoupil. Teď už to nemůžu vyloučit," prozradil Beckham.

V Anglii by se o hráče mohla ucházet londýnská Chelsea, kde nově působí trenér Carlo Ancelotti, pod kterým anglický reprezentant hrál poslední půlrok v AC Milán. Mluví se i o městském rivalovi Tottenhamu, jehož kouč Harry Redknapp už se o domácí sportovní celebritě několikrát pozitivně vyjádřil. Podle Guardianu je ale stále nejpravděpodobnější další hostování v AC Milán.

"V Miláně se vyjádřili tak, že mě chtějí zpátky. Nevím, proč by se to mělo změnit. Počkáme a uvidíme. Já doufám, že se tam vrátím," řekl Beckham, který chce kromě evropských hostování dodržet kontrakt v americkém klubu. Ten ho má v zámoří udržet další tři sezóny. Zároveň ovšem obsahuje klauzuli, podle níž může záložník odejít už na konci letošního roku, což věští řadu dalších přestupových tahanic o čtyřiatřicetiletého hráče.

Reklama

Související témata: