Hlavní obsah

VIDEO: Údajný konkurent Čecha pohořel. Dostal gól jak v žáčcích

PRAHA

Jestliže v úterý britská média přinesla informaci, že má londýnská Chelsea eminentní zájem o brankáře West Hamu Roberta Greena jako náhradu za českého gólmana Petra Čecha, pak po 17. kole už je asi všechno jinak. Brankář Kladivářů Green se totiž výrazně podepsal pod středeční porážku 1:3 svého týmu na půdě Boltonu.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

West Ham čekal v Boltonu velice důležitý zápas. Oba celky se pohybují na chvostu tabulky a právě výhra 3:1 znamenala pro domácí posun na sedmnáctou příčku. Kladiváři se naopak sesunuli na předposlední místo tabulky Premier League.

Na středeční klání určitě nebude vzpomínat v dobrém brankář hostí Robert Green. Ten byl možná natolik rozrušen zprávami britských médií, že by mohl v lednu nahradit v londýnské Chelsea Petra Čecha, že mu zápas v Boltonu absolutně nevyšel.

Domácí na Reebok Stadium poslal do vedení po hodině zápasu Lee. Chvíli nato po parádní akci West Hamu sice Diamanti vyrovnal, pak však přišla hodně nepovedená chvilka hostujícího gólmana Greena, který v 77. minutě trestuhodně neudržel v rukavicích snadný míč před Klasničem. Dvě minuty před koncem Kladiváři inkasovali potřetí, když Cahill zužitkoval centr z rohu.

Paradoxem je, že právě vinou častého inkasování po standardní situacích se prý rozkymácela Čechova pozice a Chelsea se začala poohlížet po náhradníkovi. Kouč Blues Carlo Ancelotti to však zatím dementoval. "Všichni v Chelsea Petrovi věříme a každý z nás se domnívá, že máme nejlepšího gólmana na světě, na podobné úrovni jako Buffon nebo Casillas,“ prozradil italský kouč.

Více sportovních videí najdete na www.sportstream.cz.

Reklama

Související témata: