Hlavní obsah

VIDEO: Jak zostudit Manchester United? Fulham našel recept

PRAHA

Na poslední vystoupení v Premier League budou chtít fotbalisté Manchesteru United určitě co nejdříve zapomenout. V sobotu v 18. kole anglické nejvyšší soutěže totiž obhájci titulu ztroskotali na Fulhamu, kde podlehli domácím vysoko 0:3. Sám kouč Rudých ďáblů Sir Alex Ferguson uznal, že jeho svěřenci měli na stadiónu Craven Cottage špatný den.

Foto: Murad Sezer, Reuters

Hlavu plnou problémů má kouč Manchesteru United Alex Ferguson

Článek

Zraněními citelně poznamenaný Manchester si ve Fulhamu ani neškrtl a po gólech Murphyho, Zamory a Duffa odjeli obhájci titulu s výpraskem 0:3. „První vstřelený gól dostal domácí na koně,“ všiml si v reakci pro klubovou televizi trenér Ferguson.

„Pro ně to bylo hrozně důležité, naopak nám ta situace hodně ublížila,“ pokračoval v zápasovém rozboru zkušený Skot na lavičce United. „Utkání se potom lámalo, přičemž Zamorova branka po změně stran zápas už úplně zabila,“ dodal Ferguson.

„Nám nezbylo nic jiného, než udělat na trávníku změny. Na pravou stranu do obrany přešel mladý Fabio, Fletcher s Carrickem se posunuli na stopery. Při třetím gólu neudělal nejlepší rozhodnutí sudí, ale už do té doby to pro nás bylo velice těžké. Nemohli jsme se proti dobře bránícímu Fulhamu vůbec prosadit. Opravdu to byl pro nás špatný den,“ řekl na závěr sedmašedesátiletý trenér.

Více sportovních videí najdete na http://www.sportstream.cz/.

Reklama

Související témata: