Hlavní obsah

Terry se poprvé utká s Bridgem, kouč Chelsea se diví humbuku

COBHAM

Hodně rozruchu vládne v Anglii před sobotním zápasem Chelsea a Manchesteru City. Nemůže za to jen vyhrocený boj na špičce tabulky, ale vůbec první setkání bývalých spoluhráčů Johna Terryho a Wayna Bridge, které rozdělila francouzská modelka Vanessa Perroncelová. Zatímco Bridge s ní svého času chodil, Terry s ní byl údajně nevěrný manželce. Humbuk je kolem této aféry takový, že to prý kouč Chelsea Carlo Ancelotti ještě nikdy nezažil.

Článek

V Chelsea doufají, že sobotní zápas bude poslední pikantní zápletkou v celém příběhu údajné fotbalistovy nevěry. Přítomnost obou hráčů v základních sestavách už kouči obou týmů víceméně potvrdili. A čeká se, že si už sobotní ráno anglický bulvár náležitě vychutná. Bridge po propuknutí aféry dokonce oznámil, že končí s reprezentací.

I když zájem médií není příliš příjemný, vedoucí tým anglické Premier League se tím nechce nechat rozhodit. "John Terry je profesionál, nebude mít problém se koncentrovat jen na zápas. I po začátku toho problému podával dobré výkony, nezaznamenal jsem v nich pokles. Je soustředěný, psychicky odolný a směrem ke konci sezony to bude ukazovat stále víc," prohlásil Ancelotti.

Ancelotti se sice tváří, že jeho tým přestál zájem bulváru bez úhony, svou podrážděnost nad neustále se opakujícími dotazy už ale skrývá jen stěží. "Nevzrušuje mě to. V Itálii jsem se s ničím takovým nikdy nesetkal. A ani nevím, kolik lidí to může vlastně zajímat. Hráči to ale rozhodně nejsou," řekl Ancelotti.

Aféra kolem Johna Terryho propukla v lednu. Terry, který je tři roky ženatý a má dvojčata, měl prý poměr s modelkou Vanessou Perroncelovou, která má s Bridgem tříletého syna. I když už vnadná Francouzka s devětadvacetiletým krajním bekem rok nežije, Bridge celou aféru nese velmi těžce. Terry kvůli skandálu přišel po třech letech o kapitánskou pásku v anglické reprezentaci.

Reklama

Související témata: