Hlavní obsah

V nočním klubu, kde si užívali Rooney a Cole, zemřel mladý Portugalec

PRAHA

Mladý portugalský turista zemřel v noci z neděle na pondělí v jednom z klubů v centru Londýna, kde se tamní party účastnili mimo jiných i slavní fotbalisté anglické reprezentace Wayne Rooney a Ashley Cole.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Wayne Rooney.

Článek

Celý incident se odehrál v luxusním klubu London´s Whisky Mist, který se stal osudným sedmnáctiletému Portugalci. Ten během noci zkolaboval, načež byl odvezen do jedné z londýnských nemocnic, kde byl prohlášen za mrtvého.

V souvislosti s nečekaným úmrtím náctiletého návštěvníka klubu byl zadržen sedmatřicetiletý muž, jenž byl odvezen na policejní služebnu, kde byl obžalován z prodeje drog. Ten večer byl při odchodu ze zmiňovaného baru vyfocen i útočník Manchesteru United Wayne Rooney, kterého na party doprovázel jeho spoluhráč z národního týmu Ashley Cole.

Nikdo si ničeho nevšiml

Samozřejmě, že se policie při vyšetřování případu obrátila i slavného kanonýra z United, jestli si během večera nevšiml něčeho mimořádného. „Je pravda, že Wayne ten večer v podniku Whisky Mist byl, ale nepostřehl tam nic zvláštního,“ nechal se pro server Mirror slyšet Rooneyho mluvčí.

Zástupce Ashleyho Colea také přiznal, že levý obránce Chelsea o žádném incidentu během svého pobytu v klubu nevěděl. „Nic takového se mu před odchodem z toho podniku nedoneslo. Až později, když už byl dlouho pryč, se o té nešťastné situaci dozvěděl,“ řekl Coleův mluvčí.

K celému případu se vyjádřil i mluvčí inkriminovaného nočního klubu. „S hlubokou lítostí musíme potvrdit, že v brzkých ranních hodinách jeden z návštěvníků našeho podniku upadl do bezvědomí, z něhož se ani po převozu do nemocnice neprobral,“ poznamenal.

Reklama

Související témata: