Hlavní obsah

Na Old Trafford bylo rušno. Rooney to schytal za kouření a močení na veřejnosti

MANCHESTER

Šéf Manchesteru United Alex Ferguson se rozčílil na svoje dvě velké hvězdy. Wayne Rooney a Anderson totiž poněkud přehnaly „dovádění“ na veřejnosti. Skandál se dotýká slavného klubu a tak si 68letý Sir Alex nebere servítky. Na Rooneyho prasklo, že o víkendu nejenže s manželkou Coleen a kamarády skoro vypili oblíbený bar, ale že kouřil nad ránem na veřejnosti a také hulákal a močil. Anderson se zase málem zabil ve svém sportovním Audi R8 za tři a půl miliónu korun.

Foto: Darren Staples, Reuters

Wayne Rooney

Článek

Dvaadvacetiletý Brazilec narazil po divoké jízdě do zdi v portugalské Braze. Jeho vůz začal hořet, ale Andresona naštěstí zachránili a odnesl to podle lékařů jen otřesem mozku a šokem. Pohovor s manažerem jej čeká hned po návratu do Anglie. Čtěte zde.

Rozčilený trenér a dusná atmosféra

To Rooney to schytal hned v pondělí. Sice se s Fergusonem viděl poprvé od konce minulé sezóny, ale srdečné přivítání se opravdu nekonalo. „Sir Alex byl obrovsky rozčilený a zklamaný a na pondělním tréninku panovala hodně dusná atmosféra. Každý čekal, že Roo dostane pořádný kartáč,“  citoval anglický tisk nejmenovaný zdroj z Old Trafford.

Co se přímo odehrálo mezi útočníkerm a jeho trenérem ale vlastně nikdo přesně neví.  „Wayne bývá obvykle i v přípravě hodně temperamentní, je ho slyšet. Teď byl tichý jako pěna,“  píše list The Sun. Zdá se ale jasné, že nominace na středeční přípravný zápas Rooneyho mine a následující tréninky budou pro něj krušné. Zvláště, když se po dovolené objevil  s několika kily navíc.

Angličtí fotbaloví novináři hned připomněli, že bar Panacea je vlastně Rooneyho zlý sen.  Stejně jako v sobotu se tu totiž „narodil“ i skandál před čtyřmi roky. Tehdy mu tady opilý hráč Newcastlu Michael Gray navrhoval, zda by neměli s Coleen chuť na „švédskou trojku“. Wayne na něho vystartoval a drzouna zmlátil.

Reklama

Související témata: