Hlavní obsah

Manchester City porazil Fulham 4:1 a na čelo ztrácí tři body

LONDÝN

Fotbalisté Manchesteru City deklasovali v anglické lize Fulham na jeho hřišti 4:1 a na čtvrtém místě tabulky ztrácejí tři body na vedoucí duo Chelsea, Manchester United. Dvakrát se v Londýně trefil argentinský útočník Carlos Tévez, který se s devíti brankami ujal vedení v tabulce střelců. Brankově se prosadili i jeho spoluhráči Pablo Zabaleta a Yaya Touré.

Foto: Phil Noble, Reuters

Carlos Tevez, hráč amciózního fotbalového týmu Manchester City.

Článek

Svěřenci trenéra Roberta Manciniho zaznamenali v Premier League teprve druhou výhru z posledních šesti utkání a poprvé v sezoně vstřelili v soutěžním utkání čtyři branky. Naopak Fulham, vedený bývalým koučem City Markem Hughesem, nevyhrál čtyři ligová utkání za sebou a v tabulce ho dělí od sestupových příček jen lepší skóre.

Premiéra pod novým indickým vlastníkem se povedla Blackburnu, který doma porazil Aston Villu díky dvěma Pedersenovým brankám 2:0. Rovers naplno bodovali ve třetím z posledních čtyř ligových utkáních a poskočili na jedenáctou příčku. Klub ze severozápadu Anglie v pátek koupila za 23 milionů liber (663 milionů korun) společnost Venky's, řízená podnikatelskou rodinou Rao.

Anglická fotbalová liga - 14. kolo:
Blackburn - Aston Villa 2:0 (45.+2 a 68. Pedersen), Fulham - Manchester City 1:4 (70. Gera - 6. a 56. Tévez, 32. Zabaleta, 35. Y. Touré).

Reklama

Související témata: