Hlavní obsah

Chci v Chelsea Hughese nebo Hiddinka, nechal se slyšet Terry

LONDÝN

Kapitán fotbalistů Chelsea John Terry má o nástupci trenéra Carla Ancelottiho jasno. Anglický obránce by v londýnském klubu nejradši viděl Guuse Hiddinka nebo Marka Hughese.

Foto: Andrew Winning, Reuters

John Terry v dresu Chelsea

Článek

"Doufám, že vedení bude s Hughesem jednat. Kdyby přišel, všichni hráči by ho přivítali," řekl Terry. "A pod Guusem jsme si to užívali a i jeho bychom přivítali zpátky," uvedl Terry. "Jestli ale přijde někdo nový, nebo někdo, kdo už v klubu byl, to my hráči neovlivníme," dodal spoluhráč brankáře Petra Čecha.

Trenér Mark Hughesfoto: Reuters/Christian Charisius

Vedení ještě Ancelottiho nástupce neoznámilo, podle spekulací by se ale mohl vrátit Nizozemec Hiddink, který s Chelsea v roce 2009 vyhrál Anglický pohár a momentálně vede tureckou reprezentaci. Dalším údajným kandidátem je Hughes, jenž v Londýně strávil část hráčské kariéry a nedávno skončil jako trenér Fulhamu.

Ancelotti přišel do Chelsea v červnu 2009 a hned s klubem získal titul a vyhrál Anglický pohár. Letos se však týmu nedařilo a nevybojoval jedinou trofej. V Premier League skončil o devět bodů druhý a v Lize mistrů vypadl ve čtvrtfinále.

Nizozemský trenér Guus Hiddinkfoto: Jan Tauber

"Z Carlova odchodu jsem byl velmi smutný. O jeho nástupci se hodně spekuluje a my jako hráči musíme počkat, jak vedení rozhodne," řekl Terry.

Reklama

Související témata: