Hlavní obsah

Gerrard si po půlročním trápení s třísly znovu zahrál za Liverpool

LONDÝN

Po půlročních problémech s třísly znovu oblékl dres Liverpoolu kapitán Steven Gerrard. Jednatřicetiletý záložník odehrál závěrečnou čtvrthodinu ve středečním utkání třetího kola anglického Ligového poháru na hřišti třetiligového Brightonu, kde favorizovaní hosté zvítězili těsně 2:1. Gerrard tak mohl přímo na hřišti pogratulovat k vítězné brance Dirku Kuijtovi, jenž rozhodl v 81. minutě.

Foto: Phil Noble, Reuters

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard na tréninku.

Článek

"Kdybychom vedli v poločase o dva nebo tři góly, možná bych šel na hřiště dřív. Ale dneska nešlo o mě. Důležité bylo postoupit a dostat z hlavy zápas s Tottenhamem, což se povedlo," uvedl Gerrard s odkazem na nedělní ligový debakl 0:4 na hřišti londýnského celku.

Anglický reprezentant se březnu podrobil operaci třísel a zmeškal závěr minulé sezóny. Úvod nového ročníku musel vynechat kvůli infekci v operovaných místech. Nyní doufá, že si zahraje i v nejbližším ligovém utkání proti Wolverhamptonu. "Záleží na trenérovi. Samozřejmě jsem byl šest měsíců mimo, takže musím dohnat manko v tréninku a něco odehrát, abych se dostal do formy," prohlásil Gerrard.

Reklama

Související témata: