Hlavní obsah

Balotelli zapomíná na prohru z finále s děvčaty. Topí se v šampaňském a kouří

Praha

Hvězda Manchesteru City a italské reprezentace Mario Balotelli dává zapomenout na finálovou porážku od Španělska na nedávném mistrovství Evropy na jihu Francie. Naposledy ho vyfotili, jak si prolévá hrdlo šampaňským, kouří vodní dýmku a nechává se obletovat spoře oděnými dívkami.

Foto: mirror.co.uk

Mario Balotelli si na party v St. Tropez užíval života doslova plnými doušky.

Článek

Útočník přezdívaný Super Mario byl spatřen na francouzské riviéře, jak se ve VIP části renomovaného nočního klubu v St. Tropez nalívá šampaňským přímo z láhve a k tomu mu půvabná blondýnka masíruje záda.

„Bavil se dobře. Připomnělo mi to legendární hlášku George Besta. Ten vždycky říkal: Většinu peněz jsem utratil za chlast, ženské nebo rychlá auta a zbytek jsem jen tak rozfofroval. Tak podle mě k životu přistupuje i Balotelli,“ řekl deníku Mirror jeden z návštěvníků klubu, který byl v místnosti s hvězdným fotbalistou.

Balotelli má po šampionátu dovolenou, ve svém klubu by se měl hlásit příští týden. Čeká ho dřina v rakouských Alpách, hráči Manchesteru City se budou na sezónu chystat v Innsbrucku a jeho okolí. Před startem nového ročníku Premier League ještě vyrazí na letní turné do Číny.

Balotelli nyní řeší i problémy v soukromí. Jeho bývalá přítelkyně Raffaella Ficová během šampionátu oznámila, že je s reprezentantem Itálie těhotná. Oba se rozešli v březnu, ale Balotelli oznámil, že pokud test otcovství urči, že dítě je skutečně jeho, převezme za něj plnou odpovědnost.

Reklama