Hlavní obsah

Modrič odmítl odcestovat s Tottenhamem do Ameriky, chce si vyvzdorovat přestup do Realu

Londýn

Fotbalista Luka Modrič odmítl odjet s ostatními hráči Tottenhamu na předsezónní přípravné turné do Spojených států. Šestadvacetiletý záložník zůstal doma v Chorvatsku a chce si vyvzdorovat přestup do Realu Madrid, který o něj jeví velký zájem.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Chorvatský záložník Luka Modrič zdraví chorvatské fanoušky na EURO 2012.

Článek

Ambiciózní Tottenham, který skončil čtvrtý v posledním ročníku Premier League a v nové sezóně chce pod novým trenérem Andrém Villasem-Boasem mířit ještě výš, nechce technického středopolaře do Španělska pustit.

Modriče váže smlouva ještě na čtyři roky a krok se stávkou mu nevyšel už před rokem, kdy kvůli zájmu Chelsea dokonce údajně odmítl hrát v úvodním zápase anglické ligy.

"Myslím si, že se mýlí, otočí se to proti němu. Tím, co dělá, si jen zhoršuje situaci. (Týmový ředitel) Daniel Levy je tím hodně naštvaný, obzvlášť když teď řeší v Americe problémy kvůli své nemocné ženě," řekl španělskému deníku AS trenér Villas-Boas.

"Kohouti" již podle španělských médií Modriče potrestali pokutou ve výši 100 tisíc eur (2,5 miliónu korun), což je přibližně dvoutýdenní plat chorvatského fotbalisty.

Reklama

Související témata: